top of page

Activiteiten 

We organiseren evenementen voor iedereen die geïnteresseerd is in onderzoek en kennis gerelateerd aan de hoofdthema’s van het Kennisplatform. Hierbij willen we bewoners, professionals, onderzoekers, ondernemers en bestuurders samen brengen om kennis uit te wisselen en het maatschappelijke beleid te verbeteren. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten van het Kennisplatform.

RUG_20_Geir_MKidV-277.jpg

Traject

Co-creëren

Samen kennis, inzichten en ervaringen beter benutten

RUG_Stedum_voorjaar2023-2-WEB.jpg Exxonmobil, shell, aardbeving, bodemdaling, groningen, gaswinning, Huizinge, Groningen gasveld, provincie Groningen, Gaswinning, fossiele industrie Nij Begun, Parlementaire enquete, parlementaire enquete commissie

Congres

Groningen in beeld

Over maatschappelijke impact

en de toekomst

Congressen

We organiseren openbare congressen, toegankelijk voor een breed publiek van bewoners tot professionals. Er wordt zowel bestaande als nieuwe kennis over het Groningse aardbevingsdossier gedeeld. 

Kenniscafés

Onze Kenniscafés zijn toegankelijk voor een breed publiek van bewoners tot professionals. In een informele setting wordt kennis gedeeld en is er de mogelijkheid om te netwerken. Deze activiteiten vinden plaats in zowel de stad als in de provincie. 

2023

Februari

2022

Juni
Februari
Januari

2021

November

2020

Februari

2019

Oktober
Mei

Overige activiteiten

Naast Kenniscafé's organiseren we zo nu en dan ook activiteiten in samenwerking met andere partijen. Sommige evenementen zijn ook online terug te zien. Hieronder vind je een overzicht van onze webinars en overige activiteiten. 

2023

September
Maart

2022

Oktober
Februari
Januari

2021

Juni
Februari

2020

November
Juni

2019

November

Kennistafels

Onze kennistafels zijn bijeenkomsten waar vraagstukken worden bediscussieerd die leven rondom de gevolgen van de gaswinning en bodembeweging. Deelnemers aan de kennistafels zijn genodigde medewerkers van kennisinstellingen, burgerorganisaties, belangenorganisatie, overheden en bedrijven.

2019

November
Juni

2018

December
Juni

2017

Juni
bottom of page