top of page

Co-creëren

In opdracht van verschillende gemeenten voert het Kennisplatform een co-creatie traject uit waarin we de wisselwerking tussen onderzoek en beleid willen stimuleren. Het doel is het beter benutten van (wetenschappelijke) kennis en praktische inzichten, maar ook het verbeteren van kennisuitwisseling tussen en binnen gemeenten. 

 

De sessies zijn voor alle professionals werkzaam in het dossier, bij zowel Groningse gemeenten als relevante maatschappelijke organisaties. De eerstvolgende co-creatie sessie vindt plaats op:

 

Datum: dinsdag 4 juni 

Tijd: 13.00 - 17.00 uur

Locatie: LABnul50, Boterdiep 113, Groningen 

 

Tijdens de laatste sessie werkten de deelnemers, door middel van de Design Thinking methode, samen aan een eindproduct. Hieruit ontstonden drie verschillende toolboxen die handvatten kunnen bieden bij jouw dagelijkse werkzaamheden. Onderstaande infographics presenteren de uitkomsten. Maar hoe pas je zo'n toolbox toe in de praktijk? En moeten deze ‘prototypes’ nog verder uitgebreid worden? Met deze vragen gaan we 4 juni aan de slag. Daarnaast delen kennis ambassadeurs tijdens de middag hun verhalen. Het programma ziet er als volgt uit:

Inloop vanaf 12.30 uur

Opening en Q&A met kennis ambassadeurs

Vragen stellen via de vissenkom methode 

Pauze

Werken met en aan de co-creatie toolbox

Plenaire terugkoppeling en afsluiting 

Napraten met een drankje en hapje

 

Lijkt het je waardevol om inspiratie op te doen en ervaringen te delen met andere professionals werkzaam in het gaswiningsdossier? Meld je aan voor deze co-creatie sessie. 

Kennis ambassadeurs gezocht!

Het Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen is op zoek naar verhalen van professionals uit het gaswinningsdossier. Inspirerende verhalen waarvan we kunnen leren, om zo het dossier vooruit te helpen. Is jouw collega (of ben jezelf) de aangewezen persoon om ervaringen uit het werkveld met anderen te delen tijdens onze co-creatie sessie op 4 juni? Geef hem, haar of jezelf dan op als ambassadeur door voor 1 mei een mail te sturen. Of meld je aan als deelnemer!  

 

bottom of page